Termékek Menü
0

Fortnite PS4

PS Fortnite Katt rá a felnagyításhoz
WebShop Ár:
0 Ft (0 Ft + ÁFA)

A bolti ár nem egyezik a webshop árral!!
Megjelenési idő: 2017. Július 25.

Cikkszám: 04267
Összes készlet: Előrendelhető
Veszprém Cserhát Üzletház VideoGame Galaxis: Előrendelhető
Auchan Dunakeszi VideoGame Galaxis: Előrendelhető
Auchan Soroksár VideoGame Galaxis: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 0
Várható érkezés házhozszállítással (készleten lévő termékek esetén): 2017. október 27.
Menny.:
Videó a játékról:
Leírás és Paraméterek

A pörgős akció keveredik majd az építkezéssel, rengeteg testreszabható funkcióval, fejlesztéssel, egyedi karakterekkel. A mi feladatunk egy Atlas nevű gép segítségével bezárni a viharokért felelős portálokat, ezzel megmentve társainkat és az egész világot.
A pályák minden egyes alkalommal procedurálisan generálódnak, de néhány fix pontot azért előre kidolgoztak a fejlesztők, nehogy problémákba ütközzön az építés. A nagymértékben rombolható környezet minden szegletét át kell majd kutatnunk alapanyagok után, ezek azonban cserélgethetőek, így kisegíthetjük egymást. 
A játékmenet elején egy szöggel átütött deszka lesz minden fegyverünk, ezzel vághatunk ki fákat, vagy törhetünk nagy köveket apróbb darabokra. Ha nagyon ráérünk, ezzel is lebonthatunk épületeket, de rengeteg időt vesztegetünk el ilyenkor. A pályákon rengeteg alapanyag, fegyver és tervrajz hever különböző rejtett pontokon, így érdemes inkább a gyűjtögetésre fókuszálni. 
Hogy milyen megközelítést választunk, csak rajtunk múlik. A falak, illetve a paldó és plafon elemek 3 különböző anyagból (fa, kő, fém) épülhetnek fel, csak azt kell eldöntenünk, akarunk-e ablakot, és már fel is húztunk egy részt. Az épületeket különböző csapdákkal is elláthatjuk, amelyek közt aknák, gyilkos gázok, elektromos felületek, sentry gunok, vagy minket követő botok is szerepelnek.
Az ellenfeleket Huskoknak hívják, és nem csak kegyetlenek, de okosak is. Az egyes csapatok különböző céllal támadnak majd, lesznek akik a falat próbálják lebontani, mások megpróbálják megtalálni az erőd gyenge pontjait. 
A játékban 4 kaszt közül választhatunk. A Constructor az építésben jeleskedik, gyorsabban, kevesebb alapanyag felhasználásával képes falakat felhúzni, javítani azokat. A Ninja  egy mobilis halálosztó, aki dupla ugrással kerül az ellenfelek mögé, hogy füstbombákkal, dobócsillagokkal és fejleszthető katanájával ossza a sebzést. A Commando szintén ezen a téren jeleskedik, bár kevésbé kifinomult eszközökkel. A gépfegyveres karakter gránátokkal képes szétzilálni az ellenség támadósorát, miközben fejlövésekkel operál. A negyedik kaszt a Scavenger, aki a Constructorral társítva kifejezetten OP párost alkot, hiszen sokkal gyorsabban gyűjti az alapanyagokat, amelyeket átadhat egy másik játékosnak.  

További képek
PS Fortnite
Fortnite PS4
Fortnite PS4
Fortnite PS4
Fortnite PS4
Fortnite PS4
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Kapcsolódó termékek

Ajánljuk még...

Már csak 1 db raktáron
7.900 Ft
Már csak 1 db raktáron
14.500 Ft
Már csak 1 db raktáron
8.900 Ft

Ma 2017. október 24., Salamon napja van.

Köszöntjük névnaposunkat

Holnap Bianka, Blanka napja lesz.